Lezingen 

Met meer dan vijftien jaar podiumervaring en een unieke mix van humor, intelligentie en maatschappelijke betrokkenheid weet Lisa Loeb elk evenement tot een groot succes te maken. 

en meer

Lisa is een veelgevraagd spreker voor bedrijven en bijeenkomsten over onderwerpen zoals feminisme, mentale gezondheid en comedy.

Vraag vrijblijvend een offerte aan → 

Lezing BANG

In deze openhartige en humoristische lezing, gebaseerd op haar succesvolle boek BANG: (lachend) leven met een angststoornis, vertelt Lisa Loeb hoe het is om met een angststoornis te leven. Van het moment van diagnose tot het winnen van De Slimste Mens; Lisa laat zien hoe ze zich niet door haar angststoornis laat beperken, maar er juist haar grootste kracht van heeft gemaakt. Ze deelt praktische tips en technieken die haar hebben geholpen om haar dromen waar te maken, en die het publiek ook toe kan passen in hun eigen leven.

Deze lezing is niet alleen relevant voor mensen die zelf te maken hebben(gehad) met mentale problemen, maar voor iedereen die persoonlijke groei en ontwikkeling nastreeft. Lisa vertelt haar verhaal op lichte en humoristische wijze, en moedigt zo de hele zaal aan om hun angsten te overwinnen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Dagvoorzitter

Lisa Loeb is de perfecte dagvoorzitter voor uw evenement. Met haar jarenlange ervaring als cabaretier en presentator weet ze elke zaal moeiteloos mee te krijgen en een prettige sfeer te creëren voor sprekers en publiek. Lisa's grootste wapen is haar mix van humor en kennis, waarmee ze zware onderwerpen luchtiger maakt en een originele draai geeft aan elke presentatie. Maar ze gaat ook de diepte in en is niet bang om kritische vragen te stellen. Lisa's intelligentie en brede interesse maken haar geschikt voor allerlei onderwerpen, van feminisme en inclusiviteit tot politiek, ondernemerschap, media en persoonlijke ontwikkeling. Met Lisa Loeb als dagvoorzitter wordt uw evenement onvergetelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan → 

Presentator

Lisa presenteerde niet alleen een succesvolle datingshow op HBO Max, ze is ook een veelgevraagd presentator voor diverse evenementen, bedrijfsfilms en online content.

Vraag vrijblijvend een offerte aan → 

Cabaret op maat

Laat Lisa Loeb uw evenement of bijeenkomst op een unieke en creatieve manier afsluiten met op maat gemaakt cabaret, een lied of een column. Met haar jarenlange ervaring als cabaretier, presentator en schrijver weet Lisa het publiek te vermaken en te inspireren. Lisa's creativiteit en gevoel voor humor zorgen voor een onvergetelijke afsluiting van jouw evenement.

Vraag vrijblijvend een offerte aan → 

TESTIMONIALS

"Graag wil ik Lisa bedanken voor het optreden, dat zij op ons congres heeft gegeven.

Haar woorden raakten onze arbeidsdeskundigen en liet ze beseffen, hoe belangrijk het is om naar mensen te luisteren."

“Wat super gedaan! Lisa Loeb schreef voor ons een lied op maat

 met een hele leuke insteek en mooie verwijzingen naar ons kantoor. Het voelt echt persoonlijk aan.” 

"Tijdens de Nacht van de Arbeid wilden we onze nachtwerkers op een bijzondere manier in het zonnetje zetten.

Hoe kan dat beter dan met een mooie muzikale ode die door Lisa Loeb speciaal voor onze Helden van de Nacht is geschreven? Elk woord is raak en zélfs de nachtelijke vla wordt bezongen.” 

— Roos Hijner, Adviseur Arbeid & Organisatie UMC Utrecht

— Max Pieter Dijkstra, corporate recruiter bij Kennedy Van der Laan

— Bert van Swam, Voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA)

Ik geloof in de kracht van humor om dingen bespreekbaar te maken.